Met deze producten heeft jouw huisdier niet langer last van tandsteen

Als je goed voor je hond zorgt, weet je vast ook wel dat het belangrijk is om zijn gebit zo schoon mogelijk te houden. Wanneer je dit namelijk niet doet, kan je hond last krijgen van tandsteen. Niet alleen kan dit leiden tot nare ziektes, maar het is ook erg vervelend voor je hond. Er zijn verschillende producten die je kunt gebruiken om het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden om zo tandsteen te voorkomen. Zo is er bijvoorbeeld een speciale tandenborstel of een speeltje waar hij op kan kauwen. Lees snel verder voor een overzicht van de opties waar je uit kunt kiezen.

De juiste keuze met California Pets drinkwater additief

Je kunt heel eenvoudig een einde maken aan tandsteen bij je hond door gebruik te maken van California Pets drinkwater additief. Deze vloeistof moet je toevoegen aan het drinkwater van je hond waardoor deze automatisch verandert in een mondwater dat het gebit reinigt en verzorgt. Er zit namelijk actief zuurstof in de vloeistof waardoor bacteriën niet kunnen overleven en dus ook geen tandsteen kunnen veroorzaken.

Daarom moet je voor California Pets drinkwater additief kiezen

Er zitten geen schadelijke ingrediënten in California Pets drinkwater additief, dus het is veilig om te gebruiken voor zowel je hond als je kat. Het is een eenvoudige en snelle manier om het gebit van je hond schoon te maken en te verzorgen zodat hij gezond blijft, zonder dat hij het in de gaten heeft. Het voorkomt tandbederf en een tandvleesontsteking doordat het de vorming van tandplak en tandsteen tegen gaat.

Niet langer last van tandsteen met AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden 

Met de Pet Tooth Stick voor honden is je huisdier snel verlost van zijn tandsteen. Een groot deel van de honden krijgt na zijn derde levensjaar last van problemen aan het gebit, zoals tandsteen, tandplak of verkleuringen op de tanden. Om ervoor te zorgen dat dit niet het welzijn en de gezondheid van je hond aantast, is het belangrijk om zijn gebit zo goed mogelijk schoon te houden en deze regelmatig te poetsen.

Hoe gaat de Pet Tooth Stick voor honden in zijn werk?

De Pet Tooth Stick voor honden is heel gemakkelijk om te gebruiken. Deze innovatieve tandenborstel bevat een spons-kop die alle voedselresten en tandplak absorbeert wanneer de borstel nat wordt. De tandenborstel heeft een flinke absorptie capaciteit, waardoor alle viezigheid en vlekken op het tandglazuur snel wordt weggehaald. Daarnaast is natuurlijk het gebruik van de borstel helemaal veilig voor het tandglazuur en wordt deze dus niet aangetast bij het gebruik van het product.

Een gezond gebit met de Dental Chew Toy van Chewsi

Je hoeft niet veel moeite te doen om het gebit van je hond schoon te houden. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om hem een speciaal speeltje te geven dat zijn gebit schoonmaakt wanneer hij hiermee speelt. Dit is ook zo met de Dental Chew Toy. Door op dit speeltje te bijten, worden voedselresten en tandplak verwijderd bij je hond. Op deze manier wordt tandsteen voorkomen.

Hoe werkt de Dental Chew Toy precies?

De Dental Chew Toy is gemaakt van natuurlijk rubber dat erg sterk is en dus niet kapot kan worden gebeten. Het heeft een ribbelige structuur en noppen aan de zijkant, waardoor voedselresten en andere viezigheid worden verwijderd als je hond met de Dental Chew Toy speelt.

Het einde van tandsteen met de Dr. Brite Natural Tandspray

Je kunt heel eenvoudig een einde maken aan de tandsteen bij je hond door de Natural Tandspray van Dr. Brite te gebruiken. Met deze tandspray worden namelijk alle schadelijke bacteriën gedood, wordt de tandsteen op het gebit van je hond los geweekt en wordt het tandvlees weer sterk gemaakt. De Natural Tandspray product bevat, zoals de naam al doet vermoeden, alleen maar biologische producten zoals kokosolie, peterselie zaadolie, propolis, grapefruit zaadolie en ontzuurde vitamine C. Je moet deze spray meerdere keren per dag op de tandvleeslijn van je hond spuiten en je zult meteen resultaat zien. Doordat er alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruikt worden, is dit product naast honden ook voor katten geschikt en zelfs ook voor mensen.

Verzorg je hond met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen

Als je wilt dat je hond geen last meer heeft van tandsteen, kun je de Tand- en Tandvleespen gebruiken. Met dit pennetje kun je namelijk heel eenvoudig alle tandplak bij je hond verwijderen. Hierdoor kan de tandplak niet veranderen in tandsteen en wordt de mondgezondheid van je hond ook niet aangetast.

Daarom moet je de Tand- en Tandvleespen gebruiken

De spray die je krijgt bij de Tand- en Tandvleespen van Dr. Brite is helemaal vegan en veilig te gebruiken voor je huisdier. Er zitten dus uitsluitend natuurlijke ingrediënten in zoals kokosolie, peterselie zaadolie en grapefruit zaadolie. Zij doden de schadelijke bacteriën in je mond zodat zij geen slechte adem kunnen veroorzaken. Door regelmatig de Tand- en Tandvleespen van Dr. Brite te gebruiken, krijgt je hond een frisse adem, sterk tandvlees en schone tanden.

Ga voor de Pet Dental Kit van OxyFresh

OxyFresh is een heel betrouwbaar merk als het gaat om mondverzorging en wordt al dertig jaar aanbevolen door dierenartsen. Het is namelijk klinisch bewezen dat zij uitstekende kwaliteit leveren. Door gebruik te maken van de Pet Dental Kit wordt de gezondheid van je huisdier verbeterd waardoor hij ook minder kans loopt om last te krijgen van vervelende ziektes. Door dit regelmatig te gebruiken heeft je hond in een mum van tijd weer schone tanden en is verlost van zijn tandplak en tandsteen.

Wanneer de Pet Dental Kit gebruiken

Heeft je hond regelmatig last van tandsteen? Door de Pet Dental Kit te gebruiken wordt het probleem echt aangepakt en kan er geen tandplak of tandsteen ontstaan. Het bevat geen agressieve ingrediënten, dus het is veilig om te gebruiken voor zowel je hond als je kat. Door dit regelmatig te gebruiken zal je hond ook geen last krijgen van een slechte adem. Het is maar een kleine kit, waardoor je het gemakkelijk mee kunt nemen op vakantie of op een uitje.

De gezondheid van je hond bijhouden is belangrijk, maar als je een hond het moet je er ook zeker voor waker dat je geen vieze hondengeur is huis krijgt. Een hondengeur verwijderen uit huis kun je op een eenvoudige manier dan. Meestal ruik je dit zelf niet meer, maar andere mensen die bij jou op bezoek komen kunnen wel een vervelende geur ruiken, bijvoorbeeld urinegeur van je hond. De urinelucht van je hond kun je het beste verwijderen met speciale producten. Of u het zelf nou wel of niet ruikt, zorg ervoor dat de geur zo snel mogelijk uit je huis is.

Geplaatst in Tuin.